üzletépítő szeminárium

Videó - DXN Üzletépítő szeminárium 2014.05.31

Egy nagyszerű DXN rendezvényen vettünk részt a múlt hétvégén. Az volt a különleges ezen a szemináriumon, hogy most nagyon sok gyémánt tartott előadást, tehát olyan emberek, akik itt, ebben az üzletben értek el sikereket. Tőlük lehet a legtöbbet tanulni és a legtöbb motivációt kapni, hiszen ember közeliek, megmutatják azt, hogy ezt bárki meg tudja csinálni.

1 év alatt 110 SA, 8 SR, 3 SD - Papp Andrea SSD előadása

Gyönyörű napot kívánok mindenkinek!

Papp Andrea nem rég csatlakozott a DXN-hez, mégis 110 Star Agent, 8 Star Ruby és 3 Star Diamond van a hálózatában. Andrea egy olyan országban (Spanyolország) építi a hálózatot, ahol a DXN-nek semmi előzménye nem volt, sőt a hivatalos piac egészen mostanáig nem nyílt meg!

A DXN-nek menekülttábora is van - Dr.Lim előadása

Sziasztok!

A mai blog bejegyzésben Dato' Dr.Lim Siow Jin DXN alapítóelnőkének, a szombati DXN 5.születésnapi rendezvény elhangzott beszédének a jegyzetét osztom meg veletek. Huh, jó hosszú mondat lett ez! :)

Mindenesetre egy nagyon értékes, motiváló előadást hallhattunk, amivel egy kis betekintést is kaphattunk a DXN kezdeteibe és filozófiájába.

Nem igérnek csillagokat az égről - Mr.Jijith előadása

Sziasztok!

Március elsején volt a DXN 5. születésnapja. Óriási élmény volt, mint mindig. Mindig újabb és újabb motivációt és hasznos, gyakorlati tanácsokat kapunk, a szombati rendezvény is ilyen volt. Jegyzeteltem, mint mindig. A következő napokban részletekben fogom posztolni az előadások jegyzeteit.

Kezdem is ma a vezetői találkozón elhangzottakkal, amit Mr. Jijith tartott, a DXN marketing igazgatója.

2014.március 1. szombat - DXN Europe 5.születésnapi szeminárium

2014. március 1. szombat – DXN üzletépítő szeminárium -

5 éves a DXN Európában!

Ha nagy és sikeres üzletet akarsz építeni, akkor nem hiányozhatsz erről a rendezvényről Te sem!

A program (11:00 - 17:00 óráig):

Nagy Gergely ESD is bepörgött

Sziasztok!

Hoztam még pár fotót a DDU hétvégéről! Nekem is volt lehetőségem beszélni 1 percet. Röviden a beszédem erről szólt: be vagyok pörögve és másokat is be akarok pörgetni. (ezzel utalva Kócsó László játszóteres előadására, a résztvevők értették. :) ) Szerintem a képek a magukért beszélnek. Örülök, hogy mosolyt tudtam csalni az arcokra, ha nem is a mondanivalómmal, hanem a beszédtempómmal! :-)

"Szeretettel kommunikálni, azokkal is, akikkel nagyon nem kéne!"

Üdv, Kedves Olvasó!

Még mindig a hétvégi szemináriumból merítem az írásom. :-)

Czérna Szabolcs egy olyan ember, aki bárkit tud inspirálni. Akár a csapatában van, akár keresztvonalban, akár teljesen idegen emberről legyen szó. Mindig van pár kedves és motiváló szava a másikhoz. Az előadásában is beszél erről:

„Megtanultam szeretettel kommunikálni. Még azokkal is, akikkel egyáltalán nem kéne.”

"Azt mondtam állj, előbb próbáld ki a terméket"

Üdv Mindenkinek!

Ígértem, hogy fogok írni azokról a gondolatokról, amik kifejezetten megragadtak a DXN Diamond University első hétvégéjén. Íme, az egyik:

Szept 14. - DXN üzletépítő szeminárium beszámoló

Kedves DXN karrier építők!

Ahogy ígértem itt a Szeptember 14.-i DXN üzletépítő szeminárium beszámolója, jegyzete. Sok hasznos dolog hangzott el, igyekesztem ezeket mind lejegyzetelni, hogy Önökkel is megoszthassam!

Ezt a napot Specht József és Vali vezette le és nagyon jól csinálták! Köszönjük nekik!

Az MLM szakma

"Ezt az üzletet bárki meg tudja csinálni" - Hallotta már Ön is ezt a mondatot? Erre sokan joggal mondják, hogy márpedig ez nem igaz, én ezt nem tudom megcsinálni. Teljesen jogosan úgy érvelnek, hogy mint ahogy nem lehet mindenki színész vagy tanár, úgy nem lehet mindenki MLM hálózatépítő. Ez igaz. Az érvelés helyes, hiszen az MLM egy szakma. Ugyanúgy mint egy asztalosnak, tanítónak, informatikusnak stb. egy MLM hálózatépítőnek is meg kell tanulni ezt a szakmát.

DXN üzletépítő szeminárium! - 2013. szeptember 14.

Újra eltelt negyedév és jön a DXN üzletépítő szeminárium! Már számos ilyen rendezvényen vettünk részt és mindig nagy élmény volt! Most is az lesz! Újra összejön a nagy DXN "család" és láthatjuk, hogy mennyire gyarapodik! Mindig friss löketet ad egy ilyen nap a saját DXN üzletünk felpörgetéséhez! Alább olvashatja a programot, megint kiváló előadókat sikerült toborozni, izgatottan várjuk ezt a napot! Minden DXN karrier építőknek szinte "kötelező" a megjelenés! Aki tud, az jöjjön! ;-)

Nagy Gábor ESSD és Nagy Gergely ESD előadása

Sziasztok!

A júniusi szemináriumról még utoljára írok. Nagyon röviden leírom, hogy Nagy Gábor ESSD miről beszélt, majd azt is, hogy én miről beszéltem.

Nagy Gábor DXN ESSD előadó

Oldalak

Jelenlegi hely