Jelenlegi hely

Videoblog #1 - Hogyan lehet bármit is elérni Magyarországon?

Üdvözlöm a DXNKarrier csapatát!

Mint nem rég jeleztem, egy videoblog sorozat elindításán dolgozom már napok óta. Végre sikerült az első, bevezető videó, amit a főoldalra is kiraktam. Remélem hasznos és hogy sok mindenkinek elnyeri a tetszését!

Hogy tud egy átlagos ember bármit is elérni Magyarországon?

A videó szövege:

"Sziasztok!

Nagy Gergely vagyok a dxnkarrier.hu tulajdonosa. DXN Executive Star Diamond hálózatépítő. Köszönöm, hogy meghallgatnak.

Szeretném az elején elmondani azt, hogy nem egy legyünk milliomosak pár hét alatt képzésről van szó - mert ilyen nincs is amúgy - hanem egy lassabb, de annál inkább stabilabb üzleti modellt mutatok Önnek.

De előtte feltennék pár fontos kérdést: Ön olyan ember, akivel szeretnek az emberek beszélgetni? Ön olyan ember, aki a problémák ellenére tud örülni, tud vidám lenni? Meg tudja találni azokat a dolgokat az életben, amiért hálás lehet lenni? Ön olyan ember, aki tud változtatni a hibáin? Észre tudja venni, hogy ha hibázik? Hallgat mások véleményére? Ön tud reménységgel nézni a jövőre? - Akkor nagyon jó helyen van, mert ezzel a tulajdonságával Ön sikeres lesz!

Ha még nem ilyen ember, akkor ebből meg lehet változni, a személyiséget lehet fejleszteni. Bíztatom arra, hogy megváltozzon, mert ez a siker kulcsa: legyen mindig jókedvű, legyen mindig vidám, változtassa meg a körülményei!

Esetleg elege van az olyan cégekből és emberekből, akik kihasználják az olyan embereket, akiknek nincs semmijük és szeretnének gazdagok lenni? Mert sajnos vannak ilyen cégek, amik kihasználják őket, mert szegények és vágyaik vannak, hogy gazdagok legyenek. Ráveszik őket, hogy befektessenek havonta százezreket, olyan termékekre, amikre nincs is szükségük. Ezek az emberek pár hónap múlva ráébrednek arra, hogy hogy átverték őket. Az a több százezer forint, amit kölcsönkértek, amire hitelt vettek fel mind elúszott és nem kerestek szinte semmit.

Ezek az MLM köntösbe öltöztetett piramisjátékok, amik rengeteg ember életét megkeserítették. A valódi MLM képét is lerombolták.

Mert van valódi MLM, van olyan MLM, ami igazságos, korrekt és felvállalható. Én büszke vagyok rá, hogy egy ilyen tagja vagyok. Mert egy MLM arról szól, hogy egy nagyon jó terméket árul, hasznos terméket árul, olyan terméket, amire mindenkinek szüksége van. Ez egy olyan termék, amit azok is vásárolnak, akik az üzletet nem csinálják. Nagyon fontos, hogy ennek a terméknek jó ára legyen. Ez az egyik legfontosabb! Mert sok MLM-ben nagy az árrés egy terméken, nagyon drága egy termék, csak azért, hogy több legyen rajta a kereset az üzletépítőnek. De én úgy gondolom, hogy az a jó, hogy ha kicsi árréssel dolgozunk. Kicsi a kereset, rövidtávon nincs benne nagy pénz, de hosszútávon a kiskereset miatt stabil fogyasztói hálózat lesz. Pár év múlva, azok a fogyasztók, akiket az elején szereztünk, továbbra is fogyasztani fogják. Ez biztosítja a stabil passzívjövedelmet.

A DXN az erről szól. A DXN-ben olyan termék van, amit az ember egyszer elkezd fogyasztani, azt szinte egész életében fogyasztani fogja. Mert a fő termék az egészséges, finom kávé. Finom Arabica kávé. Amit mindenki naponta iszik, szereti, főleg úgy, hogy egészséges. Ezért én a DXN-t nagyon szeretem, mert egy nagyon erős, stabil fogyasztói hálózata van. Nem mellesleg az üzleti terve nagyon igazságos, korrekt. Nincsenek hazugságok, túlfűtött motivációk. Hanem korrekten, tények alapján elmondjuk, hogy ez egy óriási nagy üzleti lehetőség. De csak az tud benne sikeres lenni, aki kitartó és sok munkát beletesz. Ha Ön ilyen, beletesz sok munkát, akkor Ön a DXN-ben nagyon sikeres lesz és el tudja érni, hogy anyagilag független legyen. A helyzetétől független, szegény emberek is sikeresek tudnak lenni. Kívánom, hogy ezt Ön is elérje. Ha érdekli, vegye fel velem a kapcsolatot, illetve olvassa a http://dxnkarrier.hu weboldalt, illetve a termékekről http://ganodermakave.info weboldalt. Hamarosan találkozunk! Nagy Gergelyt hallották, DXNKARRIER.HU."

Kép: