Jelenlegi hely

"Szeretettel kommunikálni, azokkal is, akikkel nagyon nem kéne!"

Üdv, Kedves Olvasó!

Még mindig a hétvégi szemináriumból merítem az írásom. :-)

Czérna Szabolcs egy olyan ember, aki bárkit tud inspirálni. Akár a csapatában van, akár keresztvonalban, akár teljesen idegen emberről legyen szó. Mindig van pár kedves és motiváló szava a másikhoz. Az előadásában is beszél erről:

„Megtanultam szeretettel kommunikálni. Még azokkal is, akikkel egyáltalán nem kéne.”

DXN Diamond University Czérna Szabolcs

Valóban nagyon fontos ezt megtanulni! Szeretettel bánni, jót tenni a másikkal, ezt kell megtanulni! Ha ilyen személlyé tudunk válni, akkor az emberek követni fognak minket! Ha a kommunikációnkból a szeretet, megértés jön, akkor nekünk nem kell meggyőznünk senkit, ők akarnak majd minket követni és velünk együtt dolgozni.

Ideje ezért elhagyni a negatív, zúgolódó, egocentrikus beszédet, mert így soha nem fogunk vezetőkké válni. Ideje, hogy ne minket dicsérjenek, hanem kezdjünk el mi dicsérni másokat! Egy igazi vezető képes meghallgatni embertársait, képes elfedezni mások hibáit és a pozitívumait pedig kiemelni, akár mások előtt is. Egy vezetőnek nem fenyegetéssel, hanem inspirálással kell vezetni az embereket!

Mind ennek alapja az, hogy fogadjuk el és szeressük a körülöttünk levőket, akkor is, ha bizonyos dolgokban nem értünk egyet. Amit vetünk, azt fogjuk mi is aratni! Vessünk mások személyébe és meg lesz ennek a kézzelfogható eredménye!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: