Jelenlegi hely

Specht József előadása

Sziasztok!

Folytatom a részletes beszámolót a DXN találkozóról. Specht József is beszélt a szemináriumon. Beszélt a saját gyógyulásáról és az üzletépítéshez is adott jó tanácsokat, hogy hogyan „főzzük ki” a sikert.

Specht József DXN hálózatépítő

Józsefnek problémái akadtak a vérnyomással, volt olyan, hogy estére a munka után bevérzett a szeme, kiderült, hogy nem a szemével volt probléma, hanem a vérnyomásával. Ha érdekli József DXN terméktapasztalata, akkor itt olvashat róla: http://ganodermakave.info/blog/specht-jozsef-termektapasztalata

Már tettem említés József üzleti motivációs előadásáról, most egy kicsit részletesebben leírom miről is volt szó. Tehát József egy paprikás krumplit „főzött” velünk. az egész előadásnak egyik mondani valója az volt, hogy minden lépés előtt döntést hozunk, a jó szerencséhez is szerencsés döntéseket kell hozni. Ha meg van az alapanyag a paprikás krumplihoz, akkor azt fel is kell aprítani, fel kell dolgozni, hogy el tudjuk kezdeni használni! A START csomagot, az intranet adta lehetőséget hiába tudjuk magunk előtt, elő kell készíteni a használatra: meg kell tanulni a MIÉRTünket az üzlethez. Meg kell tudni határozni magunkban, hogy MIÉRT akarjuk csinálni a DXN üzletet, megingathatatlannak kell lenni abban, hogy mi ezt fogjuk csinálni!

Ha ez meg van, akkor meg kell hozni a döntést, hogy megfőzzük! Mert jelenleg még csak ott áll a felaprított krumpli és a többi hozzávaló a tálban, de ha nincs fűtve, akkor nem fog megfőni! Nagyon fontos, hogy az üzletet folyamatosan MELEGEN TARTSUK! Nem heti kétszer 5 percet, hanem napi szinten, folyamatosan tartsuk melegen az üzletet! Folyamatosan foglalkozzunk vele, bármiről is van szó, a DXN -re mindig legyen időnk! Más különben ebből nem lehet karrier. Ideiglenesen minden mást a háttérbe kell szorítanunk, hogy később viszont azokra a dolgokra sokkal több időnk legyen!

Fontos megtanulni a főzéshez az eszközök megfelelő használatát. Beszélt például az ONLINE hálózatépítésről, hogy online milyen nagyszerű eszközök állnak rendelkezésre, de ezek csak eszközök, nekünk kell őket használni! Például az, hogy van egy igényes weblapunk még nem jelenti azt, hogy már jönnek is a vásárlók és üzletépítők. A weblapot eszközként kell használni! Folyamatosan frissíteni kell, blogolni kell és hirdetni kell! El kell juttatni az emberekhez!

Tehát röviden összefoglalva József erről beszélt, a DXN karrier kiépítése az egy folyamat, ami döntések alapján halad előre és folyamatosan foglalkozni kell vele, melegen kell tartani, minden mást ideiglenes a háttérbe kell szorítani egy nagyobb cél érdekében. Józsefnek sikerült, nekem is sikerülni fog és Önnek is kívánom, hogy sikerüljön! Ne feledje, az Ön döntésén múlik a siker!

Specht József recept kiadva

Kép: 

Jelenlegi hely