Jelenlegi hely

Nem igérnek csillagokat az égről - Mr.Jijith előadása

Sziasztok!

Március elsején volt a DXN 5. születésnapja. Óriási élmény volt, mint mindig. Mindig újabb és újabb motivációt és hasznos, gyakorlati tanácsokat kapunk, a szombati rendezvény is ilyen volt. Jegyzeteltem, mint mindig. A következő napokban részletekben fogom posztolni az előadások jegyzeteit.

Kezdem is ma a vezetői találkozón elhangzottakkal, amit Mr. Jijith tartott, a DXN marketing igazgatója.

Mr.Jijith

Ha egy direkt értékesítési cég túlél 3 évet az már nagyon jó cég, ha túlél 5 évet az egy stabil cég, ha eléri a 10 évet az már egy kitűnő cégnek számít. A DXN Europe túllépte az 5. évet, a nemzetközi pedig a 20 évet. Ezért a DXN egy „Super Excelent Company”.

Minden kicsiben kezdődik. A DXN kezdetei nem voltak jók. Úgy kezdődött, hogy meghívtak 200 embert és csak 10 ember jött el, a szünetben pedig 8-an elszaladtak, senki nem lépett be. De ezután Dr.Lim teljesen jól aludt, mert tudta, hogy amit elkezdett az valós, eredeti és őszinte kezdeményezés volt. Minden, ami őszinte és eredeti az át fog menni mindenen, győzelemre fog menni!

Van egy alapelve a DXN -nek: bármi történik a piacon, bárki, aki jön és megy, bárki, aki megtámadja őket vagy rossz dolgot cselekszenek ellene, a DXN azokon is túlhalad és megy a siker irányába! Bízhatunk ebben a cégben, mert a DXN egy stabil vállalat. Mindent elkészítettek, hogy sikeressé tegyék ezt az üzletet és vele együtt minket. Nem ígérnek nekünk csillagokat az égről, nem ringatnak álmokban. Valóságot kínálnak nekünk.

Sok cég nagy „varázslatokat” csinál a színpadon, de pár év után eltűnnek. Az egyszerűség legyőzi a világot! Mi folyamatos bevételt termelünk. Nem volt egyetlen olyan hónap se a DXN történetében, amikor ne juttatták volna el a termékeket és nem fizették ki a bónuszt az embereknek. Ez a legfontosabb egy cégben!

Ha beletesszük az erőfeszítéseinket, megváltoztathatjuk az életünket!

A DXN több mint 12 országot nyitott Európában. A következő 5 évben az a cél, hogy ne legyen olyan cég, ahol a DXN nem vetette még meg a lábát!

Nem sokára jövök a többi jegyzettel is! :)

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: