Jelenlegi hely

Nekik miért sikerül?

Gyönyörű napot kívánok mindenkinek!

Azon gondolkodtam, hogy hogy van az, hogy valaki sikeres és valaki nem? Miért van az, hogy valaki tud eredményeket produkálni a DXN-ben, más pedig nem tud elérni semmit?

Ha nekünk nem megy, akkor ez azt jelenti, hogy nem jó a rendszer? Ezzel nem lehet pénzt keresni? De akkor hogy lehet, hogy sokan mégis keresnek pénzt vele?

Ezután Ön arra következtet, hogy csak Ők képesek rá? Ön nem tud ilyen befolyásos lenni? Ön nem tudja vonzani, inspirálni az embereket?

Na de miért nem?

Miért ne lehetnénk mi a sikeresek? Miért nem lehetünk mi azok az emberek, akikre azt mondják, hogy csak ők képesek rá?

Ennyire mások lennénk? Nem! Ők ugyanolyan emberek, mint mi! A DXN gyémántjai között van ex-buszsofőr, ex-óra szerelő, csődbe ment vállalkozó stb. Ők is a nulláról kezdték!

Ahelyett, hogy a kifogásokat keressük, hogy nekik miért más, nekik miért volt könnyebb, inkább unszoljuk magunkat, hogy ”ha ők meg tudták csinálni, akkor mi miért ne tudnánk?!?” Inkább vizsgáljuk meg azt, hogy ők hogyan érték el! Figyeljük meg, hogy milyen a személyiségük! Beszélgessünk velük! Beszéljünk olyanokkal, akiket szponzorál, hogy miért szeretik, miért követik őt?

Tanulj a sikeresektől!

Ha valaki elért sikereket, akkor attól lehet tanulni. Azért ért el sikereket, mert valami mást csinál, mint mi. Ha észrevesszük, hogy mik ezek a pluszok, amikkel ők rendelkeznek és mi nem, akkor azt sajátítsuk el! Mi ugyanúgy képesek vagyunk elérni azt, amit ők! Mi ugyanolyan emberek vagyunk! Egyszerűen tudnunk kell nekünk is úgy gondolkodni, úgy viselkedni, hozzáállni a dolgokhoz, mint a sikeres emberek és akkor mi is sikeres emberek lehetünk!

Ezt kívánom mindenkinek, hogy megtanulja, megtalálja a sikeres emberek titkát és sajátítsa el azokat!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: 

Jelenlegi hely