Jelenlegi hely

"Nagymamámtól pogácsa receptet, nem üzleti tanácsot kérek"

Sziasztok!

Többek között Zseli Csabának is volt egy nagyon ütős előadása a hétvégén, abból talán ez a gondolat ragadott meg a legjobban, valahogy így hangzott:

„Ha valaki havi 150ezret keres, akkor nem attól fogok tanácsot elfogadni, hogy hogyan keressek milliókat, hanem attól, aki már milliókat keres. A nagymamám kiváló pogácsát tud sütni és abban tőle kérek tanácsot, de abban, hogy hogyan tudok, keresni vagy hogyan nem tudok keresni milliókat, abban nem fogok tanácsot kérni és elfogadni tőle.”

DXN Diamond University - Zseli Csaba

Abszolút igaza van! Sokan szeretnek egymásnak tanácsokat adni, szeretik sokan megmondani a tutit, de szűrjük meg, hogy kire hallgatunk! Ha a szomszéd Pista bácsi, aki éppen megél a minimálbéréből azt mondja nekünk, hogy amit te csinálsz azzal nem lehet sok pénzt szerezni, akkor ne hallgassunk rá! Nem hiteles ebben a kérdésben! Természetesen ő egy nagyon jó ember és bármi más témában, amiben sikeres, kérjünk tőle tanácsot! Fordítva is igaz természetesen, ha a szomszéd Józsi bácsi szintén minimálbérből él és oda jön hozzád egy nagy lehetőséggel, akkor szintén ne hallgassunk rá.

Itt felmerülhet az a kérdés, hogy ha valaki új egy MLM üzletben, akkor kicsit nehéz helyzetben van, mert ő még nem keres sokat, de azt kell hirdetnie, hogy milyen sokat lehet keresni. Semmiképpen ne állítsa be magáról, hogy ő már milyen nagy ember, mert úgy is látják, hogy milyen anyagi szinten áll. Nem kell hazudni. Ebben az esetben más hiteles emberekre (sikeres szponzor) kell hivatkozni vagy esetleg velük együtt tartani a prezentációt és máris hiteles lesz az Ön által kínált lehetőség, de idővel Ön is hiteles lesz a sikerei miatt.

A lényeg, hogy ne hagyjuk, hogy olyan emberek befolyásolják a döntésünket, akiknek semmi hitelessége, kompetenciája nincs ebben a kérdésben! Én attól akarom megtanulni, hogyan lehet magas passzívjövedelmem, akinek már magas passzívjövedelme van, más véleménye nem érdekel!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: