Jelenlegi hely

Nagy Gábor ESSD és Nagy Gergely ESD előadása

Sziasztok!

A júniusi szemináriumról még utoljára írok. Nagyon röviden leírom, hogy Nagy Gábor ESSD miről beszélt, majd azt is, hogy én miről beszéltem.

Nagy Gábor DXN ESSD előadó

Nagy Gábor ESSD egy nagyon buzdító dallal nyitott, amit a közönség lelkes tapsolással követett és a refrént együtt énekeltük. Megadta a hangulatát az előadásnak. Utána bemutatott egy "bűvésztrükköt", ki kellett találnunk számokat a megadott kritériumok alapján és azokkal összeadás és kivonási műveleteket kellett elvégezni, Gábor kitalálta mindenki eredményét - mindenkinek 1089 lett az eredménye. Ezt a "bűvésztrükköt" hozta párhuzamba a DXN üzleti tervével. Ha mindenki figyel az utasításokra, ha jól végzi a megadott műveleteket, akkor ki fog jönni az eredmény. Például ha mindenki követi a 100 pontos szabályt, akkor annak biztos meg lesz az eredménye!  - Ha mindenki havonta 100 pont értékben vásárol magának DXN termékeket, akkor azzal növekedést fog elérni az üzletben! Senki nem várhatja el, hogy mások vásárolják a termékeket, ha mi magunk nem vásároljuk vagy havi 1-2 kávét fogyasztunk el.

Tehát ha követjük a szponzoraink útmutatását és nem magunk próbálunk boldogulni, saját utakon járni, akkor a munkánknak a jó eredmény fog kijönni!

Én, mint immáron DXN ESD hálózatépítő beszéltem arról, hogy mik a céljaim a DXN-el, hogyan csinálom és a végén pedig elmeséltem egy történetet, ami a húgommal történt és abból vontam le egy tanulságot, ami a DXN karrier építéséhez nagyon fontosnak tartok.

Nagy Gergely ESD

Röviden, hogy miért csinálom: Szeretek dolgozni, nagyon sokat dolgozom, nem vagyok egy lusta ember és nem is vágyom olyan életre, hogy úszkáljak a semmittevésben és a gazdagságban. Azonban egy átlagos munkahelyen hiába dolgozom rengeteget, adom bele a teljes személyiségemet, minden energiámat, nincs lehetőség arra, hogy sokkal előrébb kerüljek. Kerülhetek feljebb ha nagyon jól teljesítek, de 10-20-30 de még 100 ezer forintos fizetés emelés sem oldja meg a problémát. A DXN MLM ezzel szemben megadja a lehetőséget a növekedésre. A DXN-ben a sok munkával arányosan növekedik a bevétel is.

Nem is célom, hogy most évekig azért dolgozzak keményen a DXN -ben, hogy utána egész életemben ne keljen munkába járnom. A célom az, hogy keményen dolgozok évekig a DXN-ben, hogy utána szabad akaratomból, elhívásszerűen tudjam csinálni azt, amit nekem csinálnom kell! Tanítani fogok gyerekeket, de abból nem lehet megélni. Tanítani hobbiból, elhívásból fogok. Mivel tudom, hogy meg lehet csinálni, mert már több közeli ismerősöm (nem beszélve apámról) is megcsinálta, ezért senki nem állíthat meg abban, hogy ezt a célomat én elérjem! :-)

Miután még arról is beszéltem, hogy én hogyan csinálom (ezt itt most nem részletezem), elmeséltem egy történetet, ami a húgommal történt. Nyaralni voltunk és a húgom bezárta magát a mosdóba. Nyomta le a kilincset, de nem nyílt az ajtó. Teljesen kétségbe esett, sikítozott, kiabált, verte az ajtót, könyörgött, hogy engedjük ki. Mi ott voltunk tőle nem messze, mondtuk neki, hogy nyugodjon meg és csavarja el a kulcsot. Nem figyelt ránk, újra és újra csak a kilincset nyomogatta és ütötte az ajtót.

A hálózatépítésben, a DXN-ben tapasztalhatjuk szintén, hogy nem nyílik az ajtó. Nem érünk el sikereket, egyfolytában visszautasításokat kapunk, senki nem akar velünk dolgozni stb. Ilyenkor nagyon fontos, hogy ne essünk kétségbe. Az ajtót ki lehet nyitni. Ha mások ki tudták nyitni, akkor nem az ajtóval van gond. A DXN-ben nagyon sokan már megtalálták a megoldást az anyagi gondjaikra, tehát a DXN jól működik, el lehet vele érni a sikert. Ha nekünk mégsem megy, akkor meg kell állni, meg kell nyugodni és át kell gondolni, hogy mit csinálunk rosszul. Ha a kilinccsel nem nyílik az ajtó, akkor meg kell találnunk, hogy hogyan nyílik: a kulccsal. Ha egy módszer nem működik, akkor ne azt erőltessük. Keressük meg azt a módszert, azt a kulcsot, amivel a mi ajtónk nyílik. Mindenkinek más módszer az, ami a személyéhez illik, amivel ki tudja nyitni az ajtót. Ha meg van ez a módszer, akkor azt tanuljuk meg jól használni, tudjuk a kulcsot megfelelő erővel és a megfelelő irányba csavarni. Lehet, hogy ezt megtanulni, megtalálni hosszadalmas folyamat, de előbb-utóbb meg lesz a kulcs és akkor ki fog nyílni az ajtó!

A húgom miután hosszadalmas fáradozás után lenyugodott és sikerült kinyitnia az ajtót, visszament és ki-be zárta magát. Megtanulta, hogyan kell kinyitni az ajtót és onnantól kezdve egyre könnyebben ment. Nekünk is az üzletben, a DXN-ben, ha nagy nehezen rájövünk egyszer, hogy mivel tudunk sikereket elérni, akkor utána már egyre könnyebb lesz, egyre rutinosabban fogjuk tudni kinyitni az ajtókat!

"Röviden" erről beszéltem. Még egyszer itt is nagyon hálás vagyok a közönségnek a támogatásért, nagyon hálás vagyok a gratulációkért és bízom benne, hogy valóban építő és motiváló volt a beszédem és a hasznunkra fog válni!

A Június 1.-i szemináriumról most már többet nem fogok írni, pedig még tudnék rengeteget. Nagyon tartalmas nap volt. De így leírva lehet már kezd unalmassá is válni, ezért legközelebb ajánlom mindenkinek, hogy személyesen jöjjön el! Óriási nagy élmény! Nagyon inspiráló egy ilyen alkalom, a mostani meg különösen az volt! Köszönjük a szervezőknek!

Üdvözlettel,

Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: