Jelenlegi hely

MLM, lelkiismeret furdalás nélkül

Good Morning DXN! Jó reggelt DXN!

Nagyon sok MLM -ben döntenünk kell, hogy vagy ráhajtunk a karrierre, a pénzre, a gazdagságra és rátesszük erre a jó kapcsolatainkat áldozatul vagy úgy döntünk, hogy nem erőszakoskodunk, nem nyomulunk, de akkor nem is lesz eredményünk. Akik az utóbbit próbálják követni, azok abbahagyják rövid időn belül, de megmaradnak a baráti kapcsolatai, akik az előbbit, azokat sokan megutálják, de gazdagok lesznek.

Miért kell választani? Nem lehet úgy sikeresnek lenni az MLM -ben, hogy azzal együtt egészségesek maradjanak a kapcsolataink? Miért gondolja mindenki azt, hogy az MLM arról szól, hogy mindenkit bele kell rángatni egy üzletbe? Biztos vagyok benne, hogy az MLM –nek nem erről kell szólnia. És biztosra állítom, hogy a DXN MLM nem erről szól.

Nagyon sok MLM működőképes - ha valaki csak a pénzre fókuszál, ha semmi és senki mással nem törődik, akkor százezreket tud keresni. De milyen áron? Ugyanis ha az az MLM, ahol ezt az eredményt elérte, arról szól, hogy százezreket tegyenek be havonta a hálózatépítők, akkor ott lesznek nagy megkeseredések. Mert ugyan a már gazdag emberünk rá tud venni újabb és újabb embereket, hogy százezreket befektessenek, de akiket rávett erre, azok közül a legtöbb nem fog tudni másokat ugyanerre rávenni. Lesznek, akiknek sikerül ezt lemásolnia és másokat be tud rángatni. Így a gazdag hálózatépítős emberünk el tudja mondani, hogy úgy lett sikeres, hogy sikeressé tett másokat. Ez tulajdonképpen igaz. Több embert sikeressé tett. De hányat vitt sokkal rosszabb helyzetbe emiatt? Hány ember bukott százezreket? Hány ember vett fel kölcsönöket, annak reményében, hogy majd a sokszorosát meg fogja keresni? Ezekkel az emberekkel törődik ezek után? Vagy rájuk vágja, hogy nem küzdöttek eléggé? Pesszimisták? Szegény gondolkodásúak?

Én úgy vagyok vele, hogy ha az én sikerem már egy embert vesztessé tesz, akkor az nem éri meg. Az embernek furdal a lelkiismerete, hogy ha valakivel valami rosszat tesz. Furdal, hogy ha olyan terméket vásároltat meg vele, amiről tudja, hogy máshol sokkal olcsóbban és jobb minőségben meg tudná venni. Furdal, hogy ha olyan befektetésbe rángatja bele, amit nem engedhetne meg magának és a végén tönkre is megy miatta. Én nem akarok más emberek vesztesége árán meggazdagodni. Ezért le is mondtam az MLM -ről. Egészen addig, míg meg nem találtam a DXN -t.

A DXN –ben jól érzem magam. Mindenki jól érzi magát. Nincs nyomás a hálózatépítőkön, hogy százezreket kellene már havonta behozni a cégnek. Mindenki a maga tempóján haladhat. Nincsenek manipulatív, agymosó előadások. Itt ilyeneket nem csinálunk: „gyere el, egy óriási nagy dologba vágtam bele, de többet most nem mondhatok” szöveg a barátainknak. Nem kell rávenni az ismerőseinket arra, hogy olyan terméket vegyenek meg, amit máshol olcsóbban is megvehetnek.

A DXN MLM egyszerűen úgy működik, hogy elmondjuk, hogy kávé és azt is, hogy egészséges és azt is, hogy ganoderma. Ez szinte mindenkit megragad. Kérdezősködni fognak róla és ők akarják majd, hogy beszéljen róla még többet és nem mi nyomulunk. Nem hívjuk hétről-hétre előadásokra. Megadjuk weblapunk címét, amin rajta van minden információ vagy meghívjuk - egy 1 órás - web konferenciára. Természetesen van minden héten üzlet és termékbemutató prezentáció is a cégépületben, hogy ha valaki inkább személyesen akarja hallgatni az előadást.

Nem kell rávenni senkit, hogy vegyenek százezres csomagokat. Maguk fognak egyre több terméket vásárolni, mert a DXN termékkínálata nagyon jó és olcsó. Máshol nem tudják ilyen jó áron megvenni. Elégedettek lesznek vele és ezért rendelnek majd egyre többet. És ha elégedettek vele, akkor utána érdekelni fogja sokukat az üzlet és ők is tovább fogják adni a termékeket. - Természetesen itt is érdemes befektetni pénzt a termékek megvásárlásába, hiszen csak akkor tudjuk hitelesen ajánlani másoknak. De ez nem jelent problémát, mert ha valaki valóban elégedett a termékekkel, az amúgy is vásárolja, ha pedig nem elégedett, akkor meg nem is vásárolja és nem is csinálja az üzletet! A DXN –be való befektetésről bővebben itt olvashat: „Befektetés a DXN –be”

Tehát a DXN nemhogy kapcsolatokat ront meg, hanem a kapcsolataink lesznek nekünk hálásak, hogy megmutattuk nekik ezeket a termékeket és az üzleti lehetőséget. Olyan emberek csatlakoznak folyamatosan a DXN –hez, akik előtte tősgyökeres MLM „gyűlölők” voltak. Mert a DXN MLM valóban más.

Ha Ön is szeretne sikeres lenni a DXN –ben, akkor mielőtt bármilyen üzleti döntést meghozna, fogyassza a termékeket: http://ganodermakave.info. És csak akkor térjen vissza arra a kérdésre, hogy szeretné-e az üzletet csinálni, hogy ha Ön is elégedett a termékekkel. Szerintem elégedett lesz. :-)

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Címkék: