Jelenlegi hely

Kvalifikáltam a luxus hajóútra - DXN TSIP 2014

Sziasztok!

A februári hónappal elértem a DXN TSIP 2014-re való kvalifikációs feltételeket. Most már biztosan ott leszek Novemberben 7 napot ezen a luxushajón! 7 nap alatt 6 várost, 4 országot fogunk meglátogatni az MSC Preziosa luxushajójával. Sőt, bízom benne, hogy megduplázom a kvalifikációs pontot és akkor mást is magammal tudok hozni a családból!

A 2012 Dubai jutalom út előtt soha életemben nem repültem, pedig mindig is álmom volt, hogy repülőn üljek. De egy ilyen egyszerű ember, mint én, hogy ülhetne egy repülőre? Hát 2012-ben ültem és nem az volt az utolsó! Életemben körülbelül kétszer voltam hajózni, akkor is a Balatonon, nem tengeren és nem egy luxushajón. Idén a DXN jóvoltából ezt is megtehetem.

Ha én ezt megtehetem, akkor hidd el, hogy te is! Nem dicsekvés miatt osztom meg ezt veletek, hanem azért, hogy lássátok, hogy ti ezt ugyanúgy elérhetitek! Egyszerű, könnyű, de mégis hosszadalmas munka eredménye ez! A DXN-ben ha valaki dolgozik, az megkapja érte a jutalmat! Más cégekkel ellentétben a DXN-ben nem a pozíció számít, hanem teljes mértékben a saját munkánktól, teljesítményünktől függ a jutalék! A következő utazásra már te is eljuthatsz, szeretnék segíteni ebben, de ehhez előbb neked kell akarni és én csak akkor tudok segíteni!

Ide megyünk a DXN sikeres munkatársaival:

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: