Jelenlegi hely

Holnap DXN családi nap a Péteri tónál

Sziasztok!

Holnap megyünk a csapattal a Péteri tóra, ahol Specht József DXN MLM vezető családi napján veszünk részt. Ezzel kapcsolatban szeretnék pár gondolatot leírni.

Már lehet említettem, hogy nagyon fontosnak tartom, hogy egy olyan cégnek dolgozzunk és egy olyan csapatban, ahol jól érezzük magunkat. A DXN tipikusan az a cég, ahol jól tudjuk magunkat érezni. Legalább is én és a csapatom nagyon szeret a DXN -ben lenni és óriási nagy kiváltságnak tartjuk, hogy mi ennek a cégnek a részesei lehetünk.

Fontosnak tartom, hogy egy DXN MLM hálózatépítő keresse az olyan lehetőségeket, ahol a munkatársi kapcsolatait ápolni tudja. A holnapi nap egy nagyon jó lehetőség erre. Nagyon várom, hogy találkozhassak mind az alsóvonalaimmal, mind a felsővonalaimmal. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok élményben fogunk részesülni és jóízűen fogunk tudni beszélgetni a friss levegőn egy finom ebéd és természetesen ganoderma kávé mellett. Egy ilyen alkalmon egymáshoz közelebb kerülünk, pihenünk, és jól érezzük magunkat. Ez óriási nagy szerepet játszik a sikerünkben. Ha nincsenek ilyen találkozások, akkor lehet, hogy belefáradunk a kemény, monoton munkába. De mi egy csapat vagyunk és ilyen családi napokon egymást felfrissítjük, buzdítjuk, motiváljuk és erre nagy szükség van! Nincs olyan ember, akinek ne lenne szüksége jó kapcsolatokra! Jó lesz olyan emberekkel együtt lenni, akikkel mind ugyanazt az igát húzzuk, ugyanazért a célért küzdünk, méghozzá jókedvvel!

Majd írok beszámolót, illetve töltök fel képeket a holnapi napról. Addig is megosztok pár képet a helyszínről.

DXN MLM Családi nap Péteri tó

DXN MLM Családi nap Péteri tó

Kép: