Jelenlegi hely

Hirtelen gazdagságot keres? Akkor a DXN MLM nem Önnek való!

Sziasztok!

Ma arról szeretnék írni, hogy vajon helyes motiváció-e ha valaki hirtelen akar meggazdagodni? A címből kiderül már a válaszom is, hogy szerintem nem. És van egy jó hírem, a DXN MLM ezt nem is biztosítja.

Hirtelen gazdagság

Tudom, hogy nagyon sok MLM cég olyanokat ígér, hogy pár hónapon belül milliomos tud majd lenni és gondtalan, felhőtlen életet fog tudni majd élni, anélkül, hogy dolgozna. Egy jó érzésű ember ilyenkor már húzza a száját, mert más az értékrendje.

Nagyon sok embernek nem az a vágya, hogy hirtelen nagy gazdagság ömöljön rá. Főleg úgy, hogy semmit nem tett érte, hanem inkább az a vágya sokaknak, hogy úgy érje el a gazdagságot, hogy az dinamikusan fejlődik, növekedik arányban a befektetett munkájával.

Valójában, aki arra vágyik, hogy munka nélkül, vetés nélkül minél hamarabb sokat arasson és minél gyorsabban, az leírja az illető személyiségét is. Egy ilyen személy, akinek ez a motivációja valószínűleg soha se lesz sikeres. Mert sugárzik róla, hogy lusta, nem kitartó, nem képes küzdeni, csak álmodozni. Nagyon fontos az álmodozás, de magában nem ér semmit, sőt egymagában az álmodozás inkább csak romboló hatással van.

Ezek az emberek belépnek egy MLM –be, teletömik a fejüket mindenféle vággyal, hogy majd ide utaznak, ilyen autóm lesz, olyan nagy házam, szabad leszek stb., de megtapasztalják, hogy magától ez nem is működik és 2-3 hónap vagy akár hamarabb is kiszállnak és mennek egy másik nagyokat ígérő céghez. Egyik MLM -ből mennek a másikba.

A DXN –el valóban milliomossá lehet válni, valóban sok helyre el lehet jutni, de csak akkor, hogy ha valódi, sok munkát vet bele az ember! Nem ígérünk senkinek semmit! El tudjuk mondani, hogy nagyon sokan vannak, akik a DXN – ben már évek óta munkálkodnak és nagyon sikeresek. Ezekből látszik, hogy működik. Tehát a DXN megadja a lehetőséget arra, hogy Ön sikeres legyen, bizonyítja ezt a már sok sikeres DXN hálózatépítő. De ahhoz, hogy Önt is a DXN sikeressé tegye, ahhoz rengeteg munkát kell befektetnie! Folyamatosan művelni kell a földet és akkor jön az aratás!

Én bibliaolvasó hívő ember vagyok és a biblia tele van bölcs kijelentésekkel a gazdagságról, az anyagi életről. Én mindent ezekre az igei látásokra építek. Ha másért nem, akkor csak azért is érdemes olvasni, mert tele van bölcsességekkel. Itt van két idézet a mostani témánkkal kapcsolatban:

Példabeszédek 28.
„19 Aki munkálja az ő földét, megelégedik étellel; aki pedig hiábavalóságok után futkos, megelégedik szegénységgel.
20 A hivő(hűséges) ember bővelkedik áldásokkal; de aki hirtelen akar gazdagulni, büntetlen nem marad.”

Ha sikeres szeretne lenni, akkor válasszon egy jó céget. Én természetesen a DXN –t ajánlom, mert bizonyítottan működik, de ezt Önnek kell eldöntetnie. A lényeg, hogy mielőtt céget választ és el kezd abban dolgozni, mindennek alaposan nézzen utána és csak úgy vágjon bele. Amelyik cég mellett dönt, ott viszont legyen stabil, kitartó és ne váltogassa a cégeket, mert egyre inkább csak el fogja veszteni a hitelességét! Egyik cég se fog hirtelen nagy pénzt adni a kevés munkáért, a DXN se!

A DXN - ben nagyon sokat dolgozunk, nagyon sok energiánkat beletesszük és természetesen pénzt is teszünk bele. Az elején ennek eredménye alig látszik, de ha nem hagyjuk abba emiatt, akkor egy idő elteltével meg lesz ennek a bőséges jutalma. Kívánom, hogy Ön is sikeres legyen, hogy sokat dolgozzon és tartson ki, érje el álmait!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Címkék: 
Kép: