Jelenlegi hely

Elképesztő eredmény! László és Anikó, szívből gratulálok!

Kedves Olvasók!

Óriási nap ez a mai nap a DXN történetében, különösen a DXN Europe történetében! Mert fő szponzorunk, aki elhozta nekünk a DXN-t Európába, elérte a legmagasabb szintet, méghozzá 5 év alatt! Ezzel rekordot döntött, ugyanis senki nem lett még 5 év alatt Crown Ambassador!

Kócsó László és Anikó

Nagyon tiszteljük és nagyra tartjuk Kócsó László és Anikó munkáját. Ők azok, akiktől egyáltalán nem irigylem ezt az eredményt, mert valóban megérdemlik. Mert óriási nagy szenvedéllyel csinálják és rengeteg energiát, munkát tettek bele az üzletbe. Kocsó László megígérte mindannyiunk előtt, hogy ő a DXN 20. születésnapjára el fogja érni a Crown Ambassador szintet és el is érte. Amit ő mond, azt komolyan is gondolja és ez tiszteletre méltó!

Különösen hálásak lehetünk nekik, hogy bebizonyították, hogy az MLM -et lehet másként is csinálni. Bebizonyították, hogy nem hogy egy legális, korrekt lehetőség, hanem a legemberibb üzleti modell az MLM. Úgy építette fel az egész üzletet, hogy senkinek nem ígért semmit, prezentációi nem a marketing tervről szóltak. És ez a csodálatos benne! Nem marketing tervvel, óriási pénzösszegek lobogtatásával hozott embereket a DXN világába, hanem egy víziót adott át és azt, hogy bárki meg tudja csinálni!

Mert valóban, ez egy olyan üzlet, olyan termékekkel, amivel bárki elérhet óriási sikereket, ha megfelelő munkát tesz bele. Nem a képességeinktől függ a sikerünk, hanem a kitartó munkánktól!

Köszönöm Kócsó László és Anikó a személyeteket, elszántságotokat és a rengeteg segítséget, amit adtatok nekünk. Továbbra is számítunk rátok, de ugyanakkor kívánok végre sok pihenést, és hogy legyen időtök élvezni a sikeretek gyümölcsét! Gratulálok! :-)

Üdvözlettel,
Nagy Gergely

Ha valaki nem ismeri történetüket, akkor itt megtekintheti:

Kép: