Jelenlegi hely

A DXN-nek menekülttábora is van - Dr.Lim előadása

Sziasztok!

A mai blog bejegyzésben Dato' Dr.Lim Siow Jin DXN alapítóelnőkének, a szombati DXN 5.születésnapi rendezvény elhangzott beszédének a jegyzetét osztom meg veletek. Huh, jó hosszú mondat lett ez! :)

Mindenesetre egy nagyon értékes, motiváló előadást hallhattunk, amivel egy kis betekintést is kaphattunk a DXN kezdeteibe és filozófiájába.

Dato' Dr.Lim Siow Jin - A DXN alapító elnöke

Íme a jegyzet:

A DXN indulásakor Dr.Lim-et, a DXN alapítóját, teljesen ’hülyének’ nézték a környezetében, hogy gombákkal foglalkozik. Kinevették amiatt is, hogy bízott az „egy világ egy piac” koncepcióban. Nem tartották lehetségesnek, hogy ebből a kis városból, ahol élt (Alor Star), egy nemzetközi vállalat épüljön ki. Ehhez képest ma ő az egyetlen ember, aki fenn van a tőzsdén Alor Starban!

A DXN-ben megpróbálnak mindent egyszerűen tartani, mert nagy céggé akarnak válni. Mikor a DXN a tőzsde listára került, akkor megkérdezték tőle, hogy nem fél-e attól, hogy más cégek legyőzik őt. A DXN sosem aggódott ezen, mindig nyerni fog. Mert egyszerűen tartjuk a dolgokat.

Ez a cég nem fantázia világban él. A realitásban kell maradni! Tudni kell élvezni az utat!

Nagyon sokan menekülnek a DXN-hez más cégektől! A DXN olyan, mint egy menekülttábor, menekülttábor MLM sérülteknek.

Jobb, hogy ha van 1000 euró a markunkban, minthogy milliók röpködjenek a fejünk előtt, amit soha nem fogunk tudni lehozni a földre! Nagyon sok olyan tag van a DXN-ben, aki 10-50ezer eurót keresnek. De ahhoz, hogy ide eljussunk, egy nagyon hosszú utazást kell megtennünk! Azoknak, akik a rövid utat válasszák, nagyon rossz életük van!

Volt egy cég, ahol a főnök soha nem jött, hogy ellenőrizze a céget, inkább golfozgatott, jachtozgatott. Bele is kötöttek Lim-be, hogy miért ő a tréner és miért nem bérel fel embereket. Ez a cég 3 hónap után csődbe is ment. Hogy tudnánk úgy vezetni egy üzletet, hogy mindennap golfozunk? A mi üzletünket nem tudjuk távvezérelve folytatni.

Az MLM -ben emberekkel foglalkozunk. Ezt nem tudjuk távvezérelve csinálni! Nekünk az MLM -ben mindig meg kell mutatnunk magunkat!

Etiópa, Sudan és több hasonló ország veszteséget termelnek, de még nem hagyják magukra őket! Azért nem hagyják őket magukra, mert többen ebből élnek és nem akarják cserben hagyni őket!

Egy nagyon jó példa viszont Pakisztán, ahol 4 évig veszteséges volt az üzlet, de az 5. évben óriási nagy növekedést jött és ugyan ez a helyzet Mexikóban is!

Mikor belépünk a DXN-be, néha vannak boldog óráink, néha viszont nem, mert vannak nehézségek, gondok. De ez nem gond! Mert ez a probléma egy fentebb levő szintre fog elvinni!

Az egyszerűség nem csak a marketingről, pénzről szól. Mikor az egészségről beszélünk, mikor a terápiás rendszerre gondolunk, ezekben az esetekben is nagyon egyszerű a DXN rendszere.

Erre egy jó példa az, mikor egy gyermek farkasvakságban szenved, az azért van, mert A-vitamin hiánya van. Indiában nagyon sokan szenvednek ettől a betegségtől. Ezért a kormány rengeteg A-vitamint ad a gyermekeknek, de valami miatt ez nem jelentett megoldást. Az orvosok gondolkodni kezdtek, hogy mi legyen. Eljöttek a DXN –hez tanácsot kérni és ott azt válaszolták nekik, ne csak a farkasvakságot nézzék, hanem magukat a gyermekeket is. Ezek a gyerekek alultápláltak! Ezután a gyerekeknek adtak Spirulinát és ganoderma gombaport, az eredmény az lett, hogy 100% -uk meggyógyul! Ilyen egyszerű a DXN, nem kell túl komplikálni a dolgokat, egyszerűen az alultápláltság az oka nagyon sok betegségnek!

Holnapi blog bejegyzésemben Papp Andrea SSD, avagy a spanyol csoda előadásának jegyzetét osztom meg. Előljáróban csak annyit mondanék róla, hogy 1 év alatt 110 SA, 8 SR és 3 SD szintű üzletépítőt generált egy olyan országban, ahol még meg sem nyílt a piac. Az előadásában arról beszélt, hogy ezt hogyan csinálta és mi motiválta. 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

 

Kép: