Jelenlegi hely

DXN Névjegykártya, kell?

Üdv kedves olvasó!

Röviden említést tennék a névjegykártya fontosságáról. A címben levő kérdésre a válasz, hogy természetesen kell névjegykártya. Minden üzletembernek, vállakozónak kulcsfontosságú, hogy legyen névjegykártyája. Egy DXN MLM hálózatépítőnek meg még inkább. Legyen egy egyszerű, de mégis a figyelmet magával ragadó névjegykártyája, amit bármikor, bármikinek elegánsan át tud nyújtani. Ennek is meg van a maga művészete, szakmája, hogy hogyan is kell egy névjegykártyát átadni. Ebbe én most nem mennék bele, de az interneten bárki utánaolvashat különböző technikáknak. :-)

A lényeg, hogy életmentő tud lenni egy névjegykártya. Sokkal egyszerűbb ezt előkapni és ez alapján beszélni arról, hogy mivel foglalkozunk. Másik része a dolognak, hogy akkor már sokkal hitelesebb lesz Ön a másik fél előtt, így már valóban el fogja hinni, hogy Ön komolyan gondolja, hogy a DXN-el foglalkozik.

A következő képek az én jelenlegi névjegykártyam első és hátulsó lapja. Nem mondom, hogy ezek mesterművek. Nekem tetszenek, de majd meglátjuk mennyire hatásosak. Nem muszáj mindenkinek ezt a mintát követnie. De akinek tetszik és a csapatomban van, nyugodtan keressen meg és személyre szabom számára!

Nagy Gergely DXN karrier névjegy

Nagy Gergely DXN karrier névjegy