Jelenlegi hely

DXN Diamond University: Óriási siker!

Jó reggelt DXN!

Úgy látom nem csak rám volt nagy hatással a DXN Diamond University rendezvény. Pedig én az elején úgy voltam vele, hogy 15000Ft-ot nem biztos, hogy meg fog érni mindenkinek. Tévedtem. Több mint 180-an voltunk. Készült egy összesített értékelés, ahol minden résztvevő őszintén, névtelenül leírhatta a véleményét a hétvégéről, ezt itt megnézhetitek: Összesített értékelések megtekintése

Elképesztő mekkora sikere volt ennek a rendezvénynek! Az értékelésekből, véleményezésekből látszik, hogy akik ott voltak, azok nem fogják abba hagyni a DXN-t, hanem óriási lendülettel csinálni fogják.

Nagy Gergely ESD nagyon figyel

DXN Diamond University Nagy Gergely ESD figyel

Nem tartom jónak, hogy ha minden héten tapsikolós, túlmotiváló, mókusvakítós rendezvények vannak, ezektől ’kiráz a hideg’. A DXN esetében ez szerencsére nem így van.

Negyedévente vannak szemináriumok, plusz évente 2-3 egyéb rendezvény. Mindegyik rendezvény hasznos, építő, és egyáltalán nem a mókusvakításról szól, hanem értékes előadásokat hallhatunk értékes előadóktól. Aki komolyan gondolja, hogy üzletet akar építeni, azoknak ott kell lenni ezeken a rendezvényeken! Az ilyen rendezvények adják az olajat a tűzre!

Legközelebbi ilyen rendezvény Március 1.-én lesz és ez egyben a DXN Europe 5. születésnapja is lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Ha Ön nem DXN tag, akkor is szeretettel várjuk, mert rögtön beleláthat, hogy milyen nagyszerű cégnek is lehetne a része!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: