Jelenlegi hely

DXN Diamond University 2014

Kedves Olvasók!

A hétvégén egy nagyszerű képzésen vettem részt, amit Specht József és Czérna Szabolcs sikeres DXN vezetők rendeztek. Ez az a hely, ahol a gyémántok születnek! Azt tűzték ki célul, hogy megtanítsanak nekünk mindent, ami a gyémánt szint eléréséhez kell. Tényleg rengeteget tanultunk és már csak rajtunk áll, hogy hajlandóak vagyunk-e használni és végre ténylegesen dolgozni!

DXN Diamond University 2014

Óriási élményt és motivációt jelentett számomra ez a hétvége. Rengeteg inspirációt és hasznos tudás anyagot „szívtam” magamba. Ideje, hogy ezeket alkalmazzam is.

A hétvégén újra megtapasztaltam, hogy mennyi jó ember van ebben a cégben. A legnagyobb üzleti szinten levő vezetők is közvetlenek, alázatosak és barátságosak. Nagy szerencsénk van, hogy a DXN-t nagy ívben elkerülik a nagy „MLM cápák”, így a DXN megmaradt egy korrekt, büszkén felvállalható MLM cégnek. Így kell az MLM -et csinálni!

Én azért is megyek el ilyen hétvégére, mert ha már sok mindent is tudok, minden előadótól legalább egy olyan mondat elhangzik, amiért megérte elmenni! Ne legyünk annyira büszkék, hogy nekünk már nem kell tanulni semmit, egész életünkben tanulni kell!

A másik ok, amiért megyek, hogy inspirációt nyerjek. Illetve azért, hogy megtanuljam, hogy én hogy tudok másokat inspirálni! A legjobb út ehhez, hogy ezeknek az embereknek a közelében legyek és megfigyeljem őket! :-)

Részletes beszámolót nem tudok most írni, de a következő blog bejegyzésekben megosztok 1-2 mondatot, ami engem nagyon megragadott a hétvégén.

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

DXN gyémánt képző hétvége

DXN Diamond University 2014

DXN Diamond Egyetem 2014

DXN Gyémánt Egyetem 2014

DXN Gyémánt képző 2014DXN DDU 2014

DXN Diamond University 2014

 

Kép: