Jelenlegi hely

Csodás nap a Péteri tónál - DXN családi nap

Sziasztok, kedves olvasók!

DXN MLM Családi nap Péteri tóMint ahogy az előbbi blog bejegyzésemben ígértem, megírom a rövid beszámolómat a Szombati DXN családi napról. A családi napot Specht József szervezte és nagyon köszönjük neki, mert nagyon jól éreztük magunkat.

A családi napra már reggel 8tól várták a kedves vendégeket. Én más elfoglaltság miatt csak 1re tudtam odamenni, de a programok javáról nem maradtam le. Ahogy megérkeztünk rögtön mindenki mosolyogva, szeretettel fogadott, rögtön kínáltak minket palacsintával, buzdítva, hogy annyit eszünk, amennyit akarunk. Én mértékletes voltam és 3-al megelégedtem. :-) Ki volt rakva több sütemény, illetve egyéb finom, zamatos ételek. Természetesen volt lehetőség DXN kávét is inni. 

DXN MLM Családi nap Péteri tóVolt vetélkedő is. A csapatunk a kávébajnokok nevet kapta, és azok is lettünk, elértük a dobogós második helyezetet és nagyon értékes nyereményt kaptunk, a „Bizalom és erény” című könyvet, ami a ganoderma és egyéb gombák hatásáról szól. El fogom olvasni, ugyanis fontos, hogy ha már ezzel foglalkozunk, akkor tudjunk róla részletbemenően beszélni, annak ellenére, hogy nem vagyok és nem is leszek orvos.

A feladatok között volt DXN Kvíz, ami lemérte, hogy mennyire is tudjuk a DXN MLM működését és egyéb részleteit. Nekünk ez nem esett nehezünkre, hiszen aki komolyan foglalkozik a DXN üzletépítéssel, annak bele kellett ásnia magát annyira, hogy tudjuk ezekre a kérdésekre a választ! :-) Ezenkívül volt „piramisjáték” is, de mielőtt bárki is megijedne, nem kényszerítettek minket az illegális piramisjátékhoz, amit sokan összekevernek az MLM -el. :-) DXN MLM Családi nap Péteri tóIgazából arról szólt, hogy DXN poharakból kellett minél gyorsabban felépíteni egy piramist. Ezenkívül volt DXN logó puzzle és egy kis labdarúgás gyakorlat. A végén pedig egy nagyon kedves feladat, fellógatott csoki krémes kenyerek elfogyasztása, kéz nélkül. Magamat nem szégyellve, örömmel elvállaltam eme nemes feladatot. 

Mind ezek után nagyon finom ebéddel fogadtak bennünket. Nagyon jó alkalom volt arra, hogy míg szépen, lassan elfogyasztjuk, jókat beszélgessünk. Mind az ebédnél és mind egésznap nagyon sokat beszélgettünk. Nagyon sok kedves embert is megismertem a nap folyamán. Annak is nagyon örültem, hogy Kocsó László, a DXN Magyarországi vezetője is jelen volt családjával. Nagyon tisztelem benne azt, hogy annak ellenére milyen nagy ember, teljesen természetesen viselkedik, barátságos mindenkivel, bárki odamehet hozzá és ő nem lekezelően, hanem nagyon szívesen beszélget mindenkivel. A DXN MLM magyarországi vezetőjeként meghatározza személyisége a DXN magyar piacának a szellemiségét, egyrészt ennek is köszönhető szerintem, hogy a DXN egy vonzó cég. Egy olyan cég, ami nem elit képzésről szól, nem arról szól, hogy térdre borulunk a sikeres vezetők előtt. A DXN inkább arról szól, hogy mi egy „család”, egy csapat vagyunk, akik egymást segítjük, buzdítjuk. A DXN -ben nagyon családias, kedves hangulat van és ez sok mindenkit, köztük engem is megragad. Ettől érezzük jól magunkat a cégben.

Összegezve nagyon jól éreztük magunkat és nagyon várjuk a következő DXN családi napot!

DXN MLM Családi nap Péteri tó

DXN MLM Családi nap Péteri tó

DXN MLM Családi nap Péteri tó

 A családi nap nem leglényegesebb momentumáról szól ez a videó, de nekem nagyon tetszett, egy távirányítós "UFO", amin 2 kamera is van és telefonnal lehet irányítani.

Címkék: