Jelenlegi hely

Beszámoló - DXN Üzletépítő szeminárium Jún. 1.

Sziasztok!

Most értem haza a DXN júniusi szemináriumjáról, gyorsan meg is írom a rövid beszámolómat. Óriási nagy élmény volt, tele volt hasznos, gyakorlati tanácsokkal és a motivációból sem volt hiány. A nap Fatemi Ghani előadásával kezdődött, nekünk vezetőknek tartott előtte egy félórás külön előadást, majd erről írok részletesebben is. Nagyon röviden Fatemi Ghani-ról, hogy Dubajban építi a DXN hálózatát, ő volt az Öböl-országok első Crown Diamond szintű DXN hálózatépítője, tehát egy nagyon sikeres DXN hálózatépítőről van szó.

Fatemi Ghani DXN Crown Diamond

A bő kétórás előadása után kitűzték a Star Agent szintet elérő hálózatépítőket, majd ebédszünet után a gyémántok beszédére került sor. Beszélt Nagy Gábor, Orsy László, Farkas Corinna és jómagam, Nagy Gergely. Nagyon jól sikerültek a beszédek, én magam pedig nagyon hálás vagyok a kedves, dicsérő szavakért, a gratulációkért és az óriási nagy tapsviharért, ami a beszédemet követte. Örülök, hogy olyan üzenetet tudtam átadni, ami ilyen nagy sikert aratott.

Nagy Gábor DXN ESSD

Nagy Gábor DXN ESSD előadó

Orsy László SSD

Orsy László DXN SSD előadó

Farkas Corinna SD

Farkas Corinna DXN SD előadó

Nagy Gergely ESD

Nagy Gergely DXN ESD előadó

Ezek után Specht József beszélt saját gyógyulásáról, majd közösen "főztünk" vele egy paprikás krumplit, ami egy kép volt arra, hogy ahogy a főzésnek több szakasza van, úgy a DXN üzletépítésben több szakaszon át kell menni ahhoz, hogy kifőzzük a sikert: meg kell szerezni a hozzávalókat, fel kell aprítani, össze kell keverni, a helyére kell rakni és meg kell főzni. Ott van a start csomag, az intranet, weblap, hírlevél rendszer stb-stb., ezek nagyszerű eszközök, "hozzávalók", de magukban nem egy "paprikás krumpli".

Specht József

Utána Kocsó László bemutatott egy új fejlesztést, miszerint az intranetet már mobilról is könnyedén elérhetjük.

Kocsó László

Majd következett a gyémántkitűzés és Tonk Emil előadása arról, hogy hogyan kell használni a telefont üzleti kérdésekben.

Tonk Emil

A következő blog bejegyzésekben részletesen le fogom írni, hogy miről is beszéltek pontosan az előadók, köztük én magam is. Hamarosan jelentkezem!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Nagy Gergely és Fatemi Ghani

Nagy Gergely ESD kitűzés

Nagy Gábor DXN ESSD előadó

Fatemi Ghani és Mátrai Szilárd

DXN Üzletépítő szeminárium Június 1

DXN torna Fatemi Ghanival

Fatemi Ghani köszöntése

 

Kép: