Jelenlegi hely

Befektetés a DXN -be

Jó reggelt DXN!

Arról fogok írni, hogy miért is és mennyit kellene befektetni a DXN -be, hogy nagyobb sikereket tudjon elérni.

Az üzletet lehet csinálni az egyszeri '5000Ft + egy termék' törzsvásárlói regisztrációval. Hiszen azzal már hozzáférésünk van az úgynevezett dxn 'intranet' rendszeréhez, amivel hozzáférést kap minden anyaghoz, ami szükséges az üzletépítéshez. (friss hírek, letölthető tanítások, előadások, webkonferenciák anyagai, kiküldhető videó bemutatók, prezentációk, automatizált hírlevélküldő rendszer és nem utolsó sorban egy profi, dxn weboldal). Tehát minden eszköz meg van ahhoz, hogy az üzletet online vagy offline építeni tudja. De akkor milyen befektetésről van szó?

A DXN -ben Ön azzal keres pénzt, hogy a termékeket forgalmazza MLM (Multi Level Marketing) rendszerben. DXN 105 PV üzleti csomagTudja forgalmazni a termékeket úgy is, hogy Ön nem fogyasztja őket, de akkor Ön nem hiteles. Milyen alapon akar rávenni valakit olyanra, amit Ön se csinál? Nagyon fontos a másolódás elvét figyelembe venni egy MLM hálózatban. Ha Ön nem fogyasztja a DXN termékeit, ha Ön valójában más kávét iszik, más vitaminokat szed, akkor az Ön emberei sem fognak terméket fogyasztani, és ha nincs termékfogyasztás, akkor nincs forgalom. A DXN MLM -ben dolgozni kell. Nem abból lesz a jövedelem, hogy minél több ember beregisztrál Önhöz és még nem is attól, hogy ha gyémánt szintet ér el, hanem a termékfogyasztásokból. Hiába a sok ember, hiába a magas rang elérése, ha nincs forgalom, nincs jutalék.

Tehát nagyon fontos, hogy ha hálózatot akar építeni és nagy karriert akar építeni a DXN -el, akkor fogyassza a termékeit! A DXN termékei valóban nagyon jók, minőségi termékek, mindenkinek szüksége van rá! De mindez csak üres szöveg, hogy ha mi személyesen nem tapasztaljuk meg. Nem tudunk úgy eladni valamit, hogy mi magunk még nem fogtuk, nem láttuk, nem szagoltuk, illetve nem kóstoltuk. Beleéléssel kell tudni beszélni a termékekről és ahhoz személyesen meg kell tapasztalnunk jótékony hatásait. Az üzletet én azért kezdtem el csinálni, mert nagyon megszerettem a DXN termékeit. A ganodermás kávén kívül más kávét nem is tudok már inni! De ott van a forró csoki, tea, mentolos cukor, szappan, fogkrém stb. Ezek mind csodálatos termékek! Ha Ön nem így gondolja, akkor ne csinálja az üzletet, mert ha Ön nem hisz a termékekben, akkor azok se fognak, akiknek reklámozza! Viszont ha Ön hisz a termékek hatásában, illetve azt meg is tapasztalja és rendszeresen fogyasztja, akkor az Ön emberei is azt fogják tenni! Önt másolják!

Milyen befektetési lehetőségei vannak? Ha Ön még nem csatlakozott, de tervezi, mert hálózatot akar építeni a DXN -el, akkor van lehetősége a 105 PV értékű termékcsomagot megrendelnie, amivel kikerülheti az 5000Ft -os regisztrációs díjat. Ez a csomag tartalmazza az alap termékeket (2 fajta kávé, forró csoki, szappan, fogkrém, táplálék-kiegészítők stb.). Így Ön személyes megtapasztalást kaphat a termékek minőségéről és gyógyhatásairól. Így már sokkal hitelesebben fog a termékekről beszélni és az üzletében ez fog másolódni.

DXN 300 PV üzleti csomagMásik lehetőség, ha még komolyabban gondolja, és látványos növekedést akar elérni az üzletben - és természetesen, ha megengedheti magának - a 300 PV értékű termékcsomag. Ebben a termékcsomagban minden termék benne van és bizonyos termékekből több is. Miért jó ez? Azért, mert így barátait, ismerőseit már úgy keresheti meg ezzel a lehetőséggel, hogy ad ajándékba (vagy elad) egy doboz kávét. Sokkal hatásosabb és hitelesebb, meggyőzőbb, hogy ha mindig van Önnél egy doboz kávé! Így ha valakinek mesél róla és érdekli, akkor rögtön kiveszi az autójából vagy táskájából és oda tudja adni! Meg az is nagyon hatásos, hogy ha csak úgy ajándékba adja, legközelebb már ők fogják vásárolni, mert ízleni fog nekik! És természetesen, ha Ön ezt így csinálja, akkor az Ön üzletépítői is ezt fogják csinálni.

Nem szeretném Önt százezres üzleti csomagokkal berángatni. Ki szeretném emelni, hogy az egyszeri 5000Ft -os regisztrációval is ugyan azt csinálhatja, mintha 105 vagy 300 PV -vel lépne be, de jóval kisebbek az esélyei. Nem kell százezreket se befektetni, a 105 PV -s csomag 26.100 Ft, a 300 PV termékcsomag pedig 67.900Ft. Ha valaki vállalkozni akar vagy már vállalkozó, az tudja, hogy ezeknek a költségeknek a többszörösét kell havonta fizetniük.

Akármilyen vállalkozásról van szó, a vetés-aratás törvénye működik. Ha valaki sokat vet, az sokat is arat. Egy vállalkozás elején, így a DXN -nél is sokkal több energiát és pénzt fektetünk be, mint amilyen bevételt generál. A vetésnek idő kell, folyamatosan gondozni kell. Tehát ez az első hetekben, hónapokban anyagi szempontból veszteséget jelenthet, de ez át fog fordulni és aránytalanul több lesz a jutalék, mint a befektetett pénz.

Természetesen belevághat úgy a DXN –be, hogy csak próbálkozni szeretne, de akkor csak próbálkozói jövedelemre is fog szert tenni.Ahhoz, hogy igazán működjön, nagyon sok energiát és időt kell befektetni és ehhez befektetni a fentebb említett – más vállalkozásokhoz viszonyítva - minimális összeget!

Így a végén fel szeretném még arra is hívni a figyelmet, hogy a befektetett pénz nem kidobott pénz! Ezzel a befektetett pénzzel nem ügynöki díjat fizetünk be, nem a gyártást, beszerzést finanszírozzuk, még csak nem is üzleti helységet vagy rezsit fizetünk ki vele, hanem a befektetett pénzért olyan termékeket vásárol, amiknek többségét máshol is megvásárolná! Például kávét, kakaót, szappant, fogkrémet stb. biztos vagyok benne, hogy mindig, minden hónapban vásárol! Csak így jobb minőségben és egészséges kiadásban kapja! :-)

Ezért én bíztatok mindenkit, hogy ha nagy, komoly hálózatot akar építeni, akkor fektessen bele minimális összeget és rengeteg időt, energiát! Meg fogja látni, hogy a vetése nem lesz eredménytelen! Ön is el fogja érni az anyagi függetlenséget! Jó úton jár! Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: 

Jelenlegi hely