Jelenlegi hely

"Azt mondtam állj, előbb próbáld ki a terméket"

Üdv Mindenkinek!

Ígértem, hogy fogok írni azokról a gondolatokról, amik kifejezetten megragadtak a DXN Diamond University első hétvégéjén. Íme, az egyik:

„Görögországból fel keresett egy tapasztalt MLM hálózatépítő, hogy érdekli az üzlet. Sokat beszélgettünk, de egy idő után azt mondtam neki, hogy most álljunk meg, ne beszéljünk többet az üzletről. Küldök termékeket, nézd meg, tapasztald meg milyen, és ha tetszik, akkor folytassuk a beszélgetést. Tetszett neki és meg is nyitotta a görög piacot.”

DXN Diamond University - Kócsó László

Ez a mondat Kócsó László szájából hangzott el még Péntek este a vezetői találkozón. Ez is nagyszerű példája annak, hogy mennyire korrekt a DXN MLM és a vezetősége. Nekünk is ezt kell követni. Senki ne akarja csinálni az üzletet úgy, hogy a termék nem érdekli. Mert azt úgy nevezik, hogy MLM köntösbe öltöztetett piramisjáték.

Arra buzdítok én is mindenkit, hogy mielőtt beleélné magát az üzletbe, győződjön meg arról, hogy valóban jók a termékek! Az üzletet azért kell csinálni, mert biztosak vagyunk a termékek minőségében! Minden olyan üzlet, ahol nem a termékforgalmazás áll a középpontban, halálra van ítélve!

Ha valakinek nem ízlik a kávé és semelyik másik ital sem, nem tetszenek a termékek, nem tapasztal semmi egészségügyi változást, az ne csinálja az üzletet. Egyrészt, mert nem korrekt olyan terméket ajánlani, amit az ajánló maga nem is szeret és nem is használ. Másrészt meg nem is lesz benne sikeres, mert nem tud a „termék terméke lenni”, így nem lesz hiteles.

Nekem a DXN ganoderma kávé a kedvenc kávém. Finom, tiszta íze van, mivel nincsenek benne mesterséges ízfokozók. Felfrissít egész napra úgy, hogy a szívemet nem veri fel és még gyomorsavat sem csinál. Nagyon szeretem a DXN szappant és a fogkrémet, abszolút érezni a különbséget a mesterséges anyagokat tartalmazó szappanokkal és fogkrémekkel szemben. És nem utolsó sorban a táplálék kiegészítőknek (ganoderma, spirulina, cordyceps) is egyértelműen tapasztalom a pozitív hatásait. Ezért tudom én ezeket hitelesen ajánlani és ezért is vagyok sikeres benne.

Nem sokára jövök további értékes gondolatokkal, amiket a hétvégén szedtem fel! :-)

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: