Jelenlegi hely

Az MLM szakma

"Ezt az üzletet bárki meg tudja csinálni" - Hallotta már Ön is ezt a mondatot? Erre sokan joggal mondják, hogy márpedig ez nem igaz, én ezt nem tudom megcsinálni. Teljesen jogosan úgy érvelnek, hogy mint ahogy nem lehet mindenki színész vagy tanár, úgy nem lehet mindenki MLM hálózatépítő. Ez igaz. Az érvelés helyes, hiszen az MLM egy szakma. Ugyanúgy mint egy asztalosnak, tanítónak, informatikusnak stb. egy MLM hálózatépítőnek is meg kell tanulni ezt a szakmát.

Ön is meg tudja csinálni!Én ezért kiállok - kicsit kiegészítve - amellett az állítás mellett, hogy szinte bárki meg tudja csinálni, aki kész arra, hogy tegyen érte! Ahhoz, hogy elérjünk eredményeket az MLM üzletben, képeznünk kell magunkat! Olvasni kell a könyveket, meg kell hallgatni az előadásokat, illetve el kell menni az üzletépítő szemináriumra. Minél jobban beleássuk magunkat ebbe a szakmába, annál sikeresebb lesz a karrierünk! Nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy ne azt tanuljuk meg, hogy hogyan kell az embereket manipulálni, hanem azt, hogy hogyan kell őket inspirálni!

Sokan csak azért mondják, hogy ez nem nekik való, mert tudják hogy fáradozással jár egy hálózat kiépítése! Vannak akik emiatt bemagyarázzák maguknak jobb esetben azt, hogy nagyon jó ez az üzlet, de ő ezt nem képes csinálni, rosszabb esetben pedig kifogást keres, hogy ez az üzlet tisztességtelen, átverés és ő ezt nem fogja csinálni.

Én arra buzdítok mindenkit, hogy gondolja át mégegyszer, hogy miért állítja azt, hogy nem tudja megcsinálni?! Nem lehet ha a hozzáállása megváltozna, akkor menne?! Gondoljon arra, hogy mit tud elérni a DXN-el! A DXN MLM-el el tudja érni az anyagi függetlenséget! Olyan helyekre juthat el, amikre még gondolni se mert volna! De mindezt csak kitartó, hosszadalmas munkával! De nem éri meg? Nem jó egy ilyen nemes célért küzdeni, fáradozni?

Vannak akik nagyon lelkesen elkezdik, hogy igen, ők szabadok, boldogok akarnak lenni és a DXN-el ezt el fogják érni! De sajnos sokan közülük elfelejtik a fentebb említett tényt, hogy az anyagi függetlenséget kemény, hosszadalmas - de amúgy nagyon élvezetes! - munka előzi meg. Aki komolyan gondolja, hogy karriert akar, el akar érni valamit a DXN-ben, akkor az képezze magát! Ne legyünk önfejűek, hallgassunk azok emberek szavára, akik már elértek valamit ebben az üzletágban! Miután csatlakozik valaki lesz egy webiroda (intranet) hozzáférése, ahol több tucat ingyenes, online képzési anyagot hallgathat meg, illetve olvashat el. Ezt a lehetőséget ki kell használni!

Az előző blog bejegyzésben ismertettem a következő üzletépítő szeminárium programját. Ilyeneket negyedévente tartunk és azért, hogy fejlesszenek bennünket! Azért vannak ezek a napok, hogy megtanuljuk hogyan kell a DXN MLMből karriert csinálni! Ha még bizonytalan és csak érdeklődik a DXN iránt, jöjjön el! Kóstoljon bele kicsit, ismerje meg közelebbről, hogy mi is ez a cég, mi is ez a lehetőség!

Bármi kérdése van, írjon nyugodtan: nagy.gergely@ganodermakave.info

Üdvözlettel,
Nagy Gergely

Kép: 

Jelenlegi hely