Jelenlegi hely

2013.Június 1. - DXN üzletépítő szeminárium

2013. június 1. szombat – DXN üzletépítő szeminárium!

Bárki, aki komolyan gondolja, hogy a DXN-ből karriert szeretne, annak részt kell vennie minden ilyen szemináriumon! Aki nem gondolja komolyan, annak is nagyon ajánlom, mert egy ilyen után komolyan fogja gondolni! :)

Nem szabad áltatnunk magunkat azzal, hogy már mindent tudunk, egy sikeres ember elismeri, hogy mindig van mit tanulnia! És azt sem gondolom, hogy van olyan ember, akinek nem kell motiváció! Vannak megrekedések, sikertelenebb időszakok az üzletben, a DXN-ben is előfordulhat, ezért nagyon fontos ilyenkor magunkat felfrissíteni, felmotiválni, mert anélkül nem fog menni! Nagyon jó mikor egy ilyen üzletépítő szemináriumon több száz embert látunk, akik foglalkoznak a DXN-el! Jó látni, hogy nem vagyunk egyedül! És még jobb látni, hogy minden ilyen alkalmon újabb és újabb Star Agent-ek, Star Ruby-k és gyémántok kitűzésére kerül sor! Látni a DXN fejlődését, növekedését, egyre több sikeres ember van már a DXN-ben és az előadásokon is egyre több ember van! Én nagyon nagy várakozással vagyok a szombati nap felé!

DXN Üzletépítő szeminárium

A program (11:00 - 17:00 óráig):

Specht József DXN hálózatépítőSaját terméktapasztalatom

Specht József

Double Diamond

Józsi 2008-ban, már egy éve, állandó orvosi kezelés alatt állt. Kétszer annyi időt töltött táppénzen, mint, amennyit munkával. Az orvosok nem tudtak megfelelő gyógyszert, és terápiát ajánlani. A DXN-ben találta meg az „orvosságot”. Ma már tünetmentes.

 

 

 

Hogyan kezdtem?

Én hogyan kezdtem el?

Ez az egyik téma, ami mindenkit érdekel. A DXN sikeres gyémánt szintű üzletépítői a legkülönbözőbb háttérrel, múlttal, motivációval érkeztek az üzletbe. Megkértük közülük néhányat, hogy mondják el, ők hogyan kezdték. Mik voltak az első érzéseik, tapasztalataik, kudarcaik, sikereik.

 

 

 

 

 

Fatemi Ghani

Hol legyen a fókuszod az első évben?

Fatemi Ghani

Double Crown Diamond

Végzettségét tekintve aeronautikai mérnök, több ezer pilóta kiképzése után, jelenleg vállalkozókat képez. Double Crown Diamond, de Ő volt az első Crown Diamond az öböl országokban. Feleségével Kanadában laknak, de DXN üzletük miatt leginkább Dubaiban tartózkodik, ahonnan a világ minden pontjára utazik képzéseket tartani. Több mint 2000 szemináriumot, képzést tartott üzleti, wellness és személyiség fejlesztés témákban több mint 35 országban. Több mint 50,000 ember vett részt képzésein világszerte.

 

Tonk Emil

Hogyan használjuk a telefont okosan az üzleti kapcsolatokban.

Tonk Emil

Magyar Marketing Szövetség alelnöke, nemzetközi marketing szakközgazdász.

Szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötődő formái, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának tanítása. 

Felkért előadója üzleti és gazdasági ismereteket oktató felsőfokú intézményeknek, - így a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, az European Business School, a Szolnoki Gazdasági Főiskola a Nyugat-Magyarországi Egyetem tárgyalástechnika, értékesítés technika tantárgyakban.

A program része az elismerések átadása a kvalifikált munkatársak számára!

10:00 órától 10:30-ig vezetõi találkozó! 

A vezetői találkozót Fatemi Ghani DCD tartja.

A vezetői találkozón a részvétel feltétele: Gyémánt szint minimum 5000 PV májusi forgalommal vagy minimum 10 fővel részvétel az üzletépítő szemináriumon az alsó vonalból. 

A helyszín:

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12 - 14.

http://www.lurdykonferencia.hu/ 

Jegyvásárlás:

2013.04.06.-ig 3.000.- forint, amennyiben - átutalás esetén - az összeg déli 12:00 óráig bankszámlánkra beérkezik (DXN Europe Kft. OTP Bank 11743033-29901467-00000000), vagy a központi irodában készpénzes vagy kártyás fizetéssel 17:00 óráig kiegyenlítésre kerül.

2013.04.07.-től 2013.04.30-ig 3.500.- forint, amennyiben átutalás esetén az összeg déli 12:00 óráig bankszámlánkra beérkezik, vagy a központi irodában készpénzes vagy kártyás fizetéssel 17:00 óráig kiegyenlítésre kerül.

2013.05.01.-tól, és a helyszínen 5.000.- forint.

Kérünk benneteket, hogy az üzletépítő szemináriumon, az alkalomhoz illő öltözékben jelenjetek meg. 

10 év alatti gyermekek az üzletépítő szemináriumot nem látogathatják. Köszönjük megértéseteket!

Résztvevőknek a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvételt készíteni csak a szervezők kifejezett, írásbeli engedélye birtokában lehetséges, minden más esetben tilos!

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

Várunk mindenkit szeretettel, én ott leszek!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info