Jelenlegi hely

1 év alatt 110 SA, 8 SR, 3 SD - Papp Andrea SSD előadása

Gyönyörű napot kívánok mindenkinek!

Papp Andrea nem rég csatlakozott a DXN-hez, mégis 110 Star Agent, 8 Star Ruby és 3 Star Diamond van a hálózatában. Andrea egy olyan országban (Spanyolország) építi a hálózatot, ahol a DXN-nek semmi előzménye nem volt, sőt a hivatalos piac egészen mostanáig nem nyílt meg!

Nagyon sokakat tudok, akik feladták a kezdeti nehézségeknél, mert az úttörő munka bizony nehéz! Nem voltak olyan eszközök a kezében, ami nekünk már meg van. Minden eszközt neki kellett előállítani! Andrea magára vállalta ezt a munkát, elvégezte az online eszközök spanyolra való lefordítását, ő maga átvállalta a termékek átcsomagolását, a számlázást stb., mindezt úgy, hogy két gyermekes családanya!

Munkája nem volt hiába való.

Papp Andrea SSD - DXN 5.Születésnap

Akkor hát sok szeretettel megosztom veletek Papp Andrea SSD a DXN 5.születésnapján elhangzott előadásának jegyzetét:

1 év alatt 110 SA, 8 SR, 3 SD.

A sikerhez kell egy jó termék, egy jó szponzor és leginkább mi magunk. Saját motivációt nem lehet másnak át adni! Andrea végig követte kedves barátnőjének, Faragóné Keserű Judit SSD pályafutását a DXN-ben, persze ezt Judit nem tudta. Elhatározta, hogy ha Judit ebben sikeres lesz, akkor ezt ő is meg fogja csinálni. Megkérte Juditot, hogy „Na, Judit, akkor győzzél meg engem, hogy miért csináljam a DXN-t.” , de Judit erre azt felelte, hogy „Nem győzlek meg, átadok minden információt, de én nem győzlek meg” – (szerk.: ez a hozzáállás nagyon jól tükrözi a DXN filozófiáját: az MLM nem a meggyőzésről, hanem a tájékoztatásról szól)

Andrea ezt a választ csillagos 5-ösre értékelte. Eddig is tetszett neki már minden, de ez rátette a csillagot az 5-ösre. Mielőtt elkezdte a DXN hálózatépítést már tudta, hogy meg fogja csinálni és hogy készen van áldozatokat hozni a siker érdekében. 2012 nyarán beírt egy dátumot: 2013 Decembert, kitűzte, hogy ekkora fogja elérni a gyémánt szintet. Sajnos az időpontot nem tudta tartani: előre hozta negyedévvel.

Az első 3 hónap (Június, Július, Augusztus) fordításokkal telt el. Neki kellett lefordítania a meglévő anyagokat, de őt ez nem zavarta, nem várta, hogy más csinálja meg, hanem ő maga megcsinálta.

Az első regisztrációja Augusztusban jött, később ez a tag is lett az első Star Agent (SA – az első üzleti szint neve a DXN-ben) az üzletben.

Szeptemberben csoportos rendelést adott le, hogy megkönnyítse a termék kiszolgálást. Nem volt sok pénzük, így ez elég nagy befektetésnek számított számukra. De így elkerülhető volt az 1 hetes kiszállítási idő és a 30 eurós szállítási díj.

Decemberben viszont a nyakán maradt néhány száz pontnyi termék. Ekkor nagyon kiakadt, még sírt is. Intenzívebbre kellett kapcsolnia a tárgyalásokkal. Indított egy virtuális szerviz centert. Ami azt jelenti, hogy ő maga intézi a számlázásokat, kiszállításokat stb. Ennek eredményeképpen rohamosan megnőttek a rendelések.

Andrea tanulsága és üzenete nekünk: Mindennap felül kell múlni magunkat! Mindennap kicsit többet kell tenni! Abszolút hiteles abban, hogy ilyen tanácsot adjon nekünk, hiszen ő naponta hajnali 2-3kor fekszik le és reggel 7 órakor kel és közben még kétszer is fel kell kelnie a gyermekei miatt.

Mindenki bele tudja tenni a saját pluszát! Pont akkor kell megtenni azt a pluszt, amikor nincs kedvünk! Akkor, amikor azt mondjuk, hogy nincs időd! Tegyük meg akkor, amikor fáj! Higgyük el, hogy nagyon rövid időn belül meg lesz az eredménye! Sokan csodabogárnak tartják, pedig nem csodáról, hanem óriási nagy munkáról szól az ő sikere! Mert nem csinálgatni kell, hanem csinálni! Ez nem szerencse volt, hanem nagyon sok munka eredménye! Nagyon sok áldozatot hozott! Sokszor nem alszik, sokszor nem is eszik, nincs ideje sportolni, sétálni, pedig nagyon is szeretne!

Ha mindig mindent ugyanúgy csinálunk nem fog változni semmi soha!

Az első szeminárium idejére már 600 munkatársa volt Andreának. A következő szemináriumra már megszületett az első gyémánt minősülés!

A naptárába volt egy másik dátum is írva: 2014 December. Erre a dátumra tűzte ki, hogy már 3 gyémántja lesz. Ezt az időpontot sem tudta tartani. Háromnegyed évvel előre hozta, 2014 Márciusára már meg lett a 3 gyémánt!

Nagyon fontos, hogy lemerjük írni, el merjük mondani a környezetünknek, hogy mit szeretnénk, hova szeretnénk eljutni!

Mai napon már több mint 2000-ren vannak! Februárban több, mint 400 új tag csatlakozott.

Ha nem ízlik a termék, nem szeretjük, akkor nem leszünk sikeresek ebben az üzletben! Az egész üzletet a termékek mozgatják!

Andrea előadásának utolsó gondolata: Amikor úgy érezzük, hogy megtettünk mindent, akkor tartunk a felénél!

Mivel Andrea az én alsóvonalamba tartozik, így nagyon is látom, hogy amit elmondott az mind igaz. Elképesztő látni azt a mennyiségű spanyol regisztrációt, szégyellem is magam mikor nézem az új regisztrációkat, hogy hol tartok én hozzá képest?!

Pedig nekem nem kell termékeket csomagolni, nem kell fordítással foglalkoznom, nem kell semmit csinálnom, csak használnom kell a már rendelkezésemre álló professzionális eszközöket, amit Kócsó László és Böczkös István már elkészített minden DXN törzsvásárló részére!

Tehát Papp Andrea nagy példa számunkra és érdemes megfogadni tanácsát: Amikor úgy érezzük, hogy megtettünk mindent, akkor tartunk a felénél!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: